press to zoom
10 11 25 render def 0006
10 11 25 render def 0006

press to zoom
10 11 25 render def 0009
10 11 25 render def 0009

press to zoom

press to zoom
1/4

CANNES, FRANCE

LUXURIOUS VILLA

2012

The project of a modern villa in a very small and inclined lot. The existing pine trees created a main difficulty during the design phase, since we decided not to remove any of them. The building embraces the existing vegetation and does not limit the growth of trees. The layout of the villa was designed to create a feeling of seamless connection between interior and exterior. This has been achieved through the large glazed wall surfaces and big terraces connecting the main building with the guest house. The effect of unlimited space is amplified by the modern interior design with an open-space concept.
 

Designed with Studio Blast Architetti, Italy.